Velkommen til konferanse!

2. september, 2019 av

Fellesskap er viktig. Og vi som er likesinnede trenger å samles! Derfor sparker vi for tredje år på rad i gang en bibelkonferanse! Torsdag 3. til søndag 6. oktober samles vi på Jæren Hotell på Bryne.

Bruce og Jodi Ware fra Southern Baptist Theological Seminary kommer for å forkynne og undervise. Bruce skal ta opp et vanskelig, men viktig tema: Guds forsyn og allmakt. Kanskje har du tenkt på noen av de følgende spørsmålene:

  • Har vi fri vilje?
  • Hvordan kan Gud være både god og allmektig, når det skjer så mye ondt i verden?
  • Hva hjelper det at jeg ber?

Bruce, som er professor i systematisk teologi ved et av verdens største teologiske seminar, har undervist i en årrekke om dette. Og skrevet flere bøker om temaet.

Siden konferansen er på Bryne, er det bare for lokalfolk å komme innom! Hvis du tenker å være tilstede på store deler av konferansen setter vi pris på om du melder deg på her. Bor du langt fra Bryne er det mulig å bo gratis hos noen av oss som bor i området (så langt vi har plass) eller å leie via AirBnB.

I tillegg til bibeltimer på formiddagen og møter på kveldene blir det også mye tid midt på dagene til aktiviteter, fellesskap eller bare det å slappe av. Nytt i år er at vi også setter opp et bokbord med en rekke bøker vi trygt kan anbefale.

Sist år, da vi var på Evjetun, var vi nesten 90 deltakere samlet. I år forventer vi også mange deltakere, både fra store deler av Norge, men også flere fra USA!

Se www.sammenforevangeliet.no – jeg håper vi snakkes der!