Klar for å treffe andre kristne?

17. august, 2017 av

Historien lærer oss at når kristne kommer sammen, så skjer ting. I dag finnes det mange likesinnede bibeltro kristne rundt omkring i landet. Mange har ikke en menighetstilhørighet, andre er en del av mindre eller større menigheter.

Vi ønsker derfor å lage en konferanse der du kan møte andre kristne, høre forkynnelse, be og lovsynge sammen.

Tema for konferansen er «Kjenn Gud». Den finner sted 19.-22. oktober på Vatnar Leirsted ved Bø i Telemark. Dette er en bibelkonferanse på evangelisk, bibeltro grunn, der vi samles fra hele landet, på tvers av ulike kirkesamfunn.

Talere
I år får vi med oss Don og Cindy Currin, i tillegg til Stephen Armstrong. Don Currin er pastor og leder for HeartCry sitt misjonsarbeid i Øst-Europa. HeartCry ble grunnlagt av Paul Washer og støtter 238 misjonærer rundt om i verden. Don og Cindy har vært med på å plante flere menigheter og forkynt og undervist i over 25 land i verden.

Stephen Armstrong er pastor og grunnlegger av Verse By Verse Ministry International (VBVMI). Denne organisasjonen når ut til hele verden gjennom 2,5 millioner nedlastninger til mennesker i over 200 land hvert år, i tillegg til forkynnere som underviser i ulike deler av verden.

Priser
Barn opp til 12 år: 1000,-
Student: 1400,-
Voksen: 1800,-
Makspris familie: 4000,-
Pris inkluderer daglige måltider. Sammen for evangeliet skal være en bibelkonferanse for alle kristne, og vi ønsker ikke at økonomi skal være et hinder. Dersom du ikke har råd til konferansen, så ta kontakt, så kan vi hjelpe deg økonomisk.

Praktisk informasjon for dere med barn
Vi vil forsøke å legge til rette for at møtene blir sendt live på høyttaleranlegg til barnerom. I tillegg vil vi ha barnepassere som kan passe barna og lage til aktiviteter for barna, slik at foreldre i så stor grad som mulig får med seg møtene.

Hvordan finne frem?
Vatnar leirsted ligger midt mellom Bø og Notodden i Telemark. (Sette inn kart der en ser hvor i Sør-Norge leirstedet er. Kjøretid
Stavanger: 6 1/2 time
Bergen: 6 timer
Oslo: 2 timer
Sandefjord: 2 timer

Gi beskjed til Ole-Jørgen Dahl på 97885679 eller Kenneth Rosenblad på 45010152 dersom du trenger transport eller ønsker å bli hentet fra togstasjon eller flyplass, så kan vi se om vi finner en løsning.

Det blir satt opp egen buss fra Oslo Sentralstasjon torsdag 19. oktober kl 17:00 som kjører til leirstedet. Fint med rask tilbakemelding om det ønskes sitteplass i den. Pris kr 200 per pers eller kr 500 for familie.
Og hvis penger er et problem så ta kontakt og vi ordner det.

Om leirstedet
Det er sengeplass til 90, samt at de har madrasser og plass til telt eller campingvogn. Sengene har dyne og pute, mens hver enkelt må ta med eget sengetøy. WC/dusj er felles og ikke på hvert enkelt rom.

Påmelding
Send mail til [email protected], eller melding til 48252258 for å melde deg på. Gi beskjed dersom det er andre deltakere du vil bo på rom med.

Betaling
Betaling til kontonr: 1207 30 08253. Merk betalingen med navnet/navnene på deltagerne som det betales for.

Arrangører
Bibelkirken Oslo – Bibelkirken Sandefjord – Kilden Menighet Jæren

Program
Innkvartering torsdag kveld begynner kl 18, etterfulgt av kvelds kl 19, og møte kl 20:30. Fredag og lørdag blir programmet som følger:

08:00-09:00: Frokost
09:00-10:30: Møte
11:00-12:00: Seminar
12:00: Lunsj
13:30: Møte
17:30: Middag
20:00: Møte

Søndag blir det frokost kl 8, etterfulgt av møte kl 9 og lunsj kl 11, før avreise.